Ελάτε να μιλήσουμε με ένα κλικ

Eleni Aifanti - Ελένη Αϋφαντή

Κάθε χρόνο το Κέντρο “Ανέλιξις” διοργανώνει σεμινάρια αυτοβελτίωσης και αυτογνωσίας, με πλούσια θεματολογία που αγγίζει όλο το φάσμα των ανθρώπινων σχέσεων και κυρίως τη σχέση μας με τον εαυτό μας (σχέσεις γονέα παιδιού, συντροφικότητα, έρωτας, εργασιακές σχέσεις κλπ), τη διαχείριση αρνητικών καταστάσεων (όπως θυμός, απώλεια, θυματοποίηση, ενοχές και φόβοι) και την ψυχοσωματική υγεία.

Στόχος των σεμιναρίων είναι να σας προσφέρουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να αναπτύξετε και να αξιοποιήσετε το δυναμικό σας. Να ενεργοποιήσετε τη δύναμη που υπάρχει ανεξάντλητη μέσα σας, αλλά τις περισσότερες φορές “κοιμάται”.

Να βάλετε στόχους επιτεύξιμους και να τους κατακτήσετε.

Πυρήνας όλων των σεμιναρίων είναι η ενίσχυση της ανάγκης για αυτογνωσία. Παράλληλα λοιπόν με το θέμα που πραγματεύεται κάθε σεμινάριο, εργαζόμαστε πάνω στη διαδρομή του «γνώθι σαυτόν».

Δεν πιστεύουμε σε έτοιμες λύσεις και σε γκουρού που θα αναλάβουν την ευθύνη της ζωής σας, για σας.

Ο λόγος που εστιάζουμε στην διαδικασία γνώσης του εαυτού είναι γιατί, μόνο αυτό το μονοπάτι μπορεί να σας δώσει την δυνατότητα να αγαπήσετε τον εαυτό σας, να ζείτε μέσα απ’ τις δικές σας επιλογές και να είσαστε ευτυχισμένοι!

Όπως άλλωστε έγραφε ο Ρωμαίος αυτοκράτορας και φιλόσοφος Μάρκος Αυρήλιος: “Ένδον σκάπτε, ένδον η πηγή του αγαθού και αεί αναβλύειν δυναμένη, εάν αεί σκάπτεις (σκάβε μέσα σου, μέσα σου είναι η πηγή του καλού και θα αναβλύζει πάντα αν πάντα την αναζητάς).

Ελάτε μαζί μας σ’ αυτό το μοναδικό ταξίδι!

Μελετήστε τη θεματολογία των σεμιναρίων και θα σας ενημερώνουμε τόσο μέσα απ’ τον ιστοχώρο μας, όσο κι απ’ τη facebook σελίδα μας για την ημερομηνία διεξαγωγής τους, ώστε να κάνετε έγκαιρα κράτηση θέσης.

 

 

 

Ξεκινήστε δυναμικά την καινούρια χρονιά

 

22(1) 94

 

Η νέα χρονιά φέρνει πάντα ένα αίσθημα ανανέωσης, μια αύρα αισιοδοξίας. Σηματοδοτεί καινούρια όνειρα και στόχους, αλλά και τη δέσμευση ότι θα προσπαθήσουμε να τους επιτύχουμε. 
Η πρώτη μέρα του χρόνου είναι πραγματικά συμβολική και-ανέκαθεν- οι συμβολισμοί ενεργοποιούσαν το συναίσθημα των ανθρώπων. Από την άλλη, η αλήθεια είναι ότι η 1η Ιανουαρίου δεν είναι τίποτα άλλο από μια ακόμη μέρα, όπως όλες οι άλλες. Ποια είναι, επομένως, η διαφορά;
Η διαφορά είναι εσωτερική, σημειώνει η Ελένη Αϋφαντή, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (Life Coach), εκπαιδευμένη στη Συστημική Ψυχιατρική και τη Διαχείριση Αρνητικών Καταστάσεων. Έχουμε την αίσθηση ότι το κοντέρ μηδενίζει και κάτι φρέσκο έρχεται. Σ’ αυτό το πλαίσιο δίνουμε και παίρνουμε υπέροχες ευχές. Και κάπου εδώ, ξεκινά ο προβληματισμός: Πόσες από αυτές τις ευχές θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε;
Σ’ αυτό το κομμάτι η βοήθεια της κυρίας Αϋφαντή θα είναι καταλυτική. Η ειδικός μας προσκαλεί σ’ ένα βιωματικό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί τόσο σε Αθήνα (25/1), όσο και σε Πειραιά (28/1), παρέχοντας μας τα πιο δυνατά εργαλεία για να «ξεκλειδώσουμε» όλη τη δημιουργικότητα και τον δυναμισμό που έχουμε μέσα μας!

Όλα είναι στόχος (και δρόμος)
Οι σκέψεις μας, τα συναισθήματά μας και κατ’ επέκταση η δράση μας, είναι κάτω από τον έλεγχο μας. Αν, βέβαια, το θέλουμε. Όλα εξαρτώνται από την πρόθεση στην αρχή και τη δράση στη συνέχεια, για να πετύχουμε και να απολαύσουμε κάτι διαφορετικό, κάτι καλύτερο. Για ν’ αναπτυχθούμε και να βελτιωθούμε σαν άνθρωποι.
Είστε έτοιμοι; Είστε πραγματικά έτοιμοι να κάνετε όνειρα που θα σας ενθουσιάσουν, να πάρετε αποφάσεις που θα καταλήξουν σ’ ένα υπέροχο αποτέλεσμα;
Και για να είμαστε συγκεκριμένοι.
Αν θέλετε να…
Γίνετε πιο δημιουργικοί, εστιασμένοι σε αυτά που θέλετε 
Κάνετε σχέδια, βασισμένα σε νέες, εμπνευσμένες ιδέες
Πετύχετε τους φετινούς σας στόχους και να εξελιχθείτε μέσα από αυτούς
Έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο
Μάθετε ν’ αντιμετωπίζετε τις αποτυχίες, αλλά και τις επιτυχίες.
 

 

 
 
 
Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι το πρώτο του “Cycle Coaching Days”. Ενός κύκλου σεμιναρίων, τα οποία καλύπτουν όλο το φάσμα των θεμάτων που μας απασχολούν (ενοχές, αυτοπεποίθηση, φόβος, απώλεια, σχέσεις με τους γύρω μας κ.ά). Καθένα είναι προσεκτικά σχεδιασμένο από την Ελένη Αϋφαντή και όλα μαζί βοηθούν να γίνουμε πιο ευτυχισμένοι, ισορροπημένοι και-τελικά- καλύτεροι άνθρωποι.