Ελένη Αϋφαντή

Professional Coach Diploma AC

Η Ελένη Αϋφαντή είναι σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης Πιστοποιημένη Life Coach, AC Accredited, εκπαιδευμένη στην Οργάνωση και Προσωπική Συμβουλευτική, στη Θεραπεία Ανθρωπίνων Συστημάτων και τη Διαχείριση Αρνητικών Καταστάσεων, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος που παρέχεται στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Είναι επίσης ειδικευμένη στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP), ως εκπαιδεύτρια (NLP CoachingTrainer).

Η ζωή της πρόσφερε απλόχερα μια σειρά από προκλήσεις, δυνατά εμπόδια και ευκαιρίες.
Όλα αυτά αποτέλεσαν το εφαλτήριο για να κάνει μια βαθιά και μακρόχρονη διαδρομή αυτογνωσίας και αυτεπίγνωσης.

Η βαθιά πίστη και αγάπη της για τον Άνθρωπο, σε συνδυασμό με την πλούσια βιωματική εμπειρία και τη μεγάλη θεωρητική της κατάρτιση, οδήγησαν με σιγουριά τα βήματά της στο δρόμο της υποστήριξης άλλων ανθρώπων προς το μονοπάτι της ευτυχίας. Έτσι ξεκίνησε να παρακινεί άλλους ανθρώπους στο πως να απελευθερώνουν το απίστευτο δυναμικό τους και πως να μετουσιώνουν τα εμπόδια σε ευκαιρίες, ώστε να μπορέσουν να ζήσουν την ζωή που ονειρεύονται και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Université de La Rochelle της Γαλλίας, η Ελένη εργάστηκε για 28 πολύ δημιουργικά χρόνια στον κόσμο της βιομηχανίας ως στέλεχος Παραγωγής, Αγορών, καθώς και στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Έχοντας ολοκληρώσει αυτό τον κύκλο της επαγγελματικής της ζωής, αποφάσισε, το 2010 να συνεχίσει το υπέροχο ταξίδι της ζωής αποδεχόμενη τη φυσική της κλίση κι ανοίγοντας ένα καινούριο κεφάλαιο, αυτό του Life coaching.

Έχει μια πλούσια θεωρητική κατάρτιση, όμως το μεγαλύτερό της ταλέντο είναι η ικανότητά της να αφουγκράζεται βαθιά κάθε συνομιλητή της και καθοδηγούμενη απ’ το ένστικτο και την εμπειρία της να τον υποστηρίζει προσωπικά, κάνοντας μια σοφή σύνθεση των μεθόδων αυτοβελτίωσης για να τον εμπνεύσει και να τον ωθήσει στην αυτοκαθοδηγούμενη μάθηση.

Από το 2011 πραγματοποιεί βιωματικά σεμινάρια και ομαδικές ή ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής με μια ευρεία θεματολογία,  όπως επικοινωνία, σχέσεις, επίτευξη στόχων, διαχείριση αρνητικών καταστάσεων και άλλα.

Από τότε μέχρι σήμερα, εκατοντάδες άνθρωποι παρακινήθηκαν, εμπνεύστηκαν, ονειρεύτηκαν και τελικά δραστηριοποιήθηκαν να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο, παίρνοντας απ’ την Ελένη τα κατάλληλα εργαλεία για να το κάνουν.

Socials