fbpx

 

XXLife Masterclass

 

1 Απριλίου 2020

Κάνε τη γνώση κέρδος σου,
κάνον
τας πράξη τα όνειρα σου

Με την πιο αξιόπιστη μέθοδο!

Κέρδισε τη ζωή που σου αξίζει!

Αυτό που ψάχνεις, είναι μέσα σου!

Αισθάνεσαι ότι, όσο κι αν προσπαθείς, η πραγματοποίηση των στόχων σου είναι πάντα ένα βήμα μακριά; 
Δίνεις τα πάντα στην οικογένειά σου, αλλά νιώθεις ότι και πάλι είσαι ‘λίγος’, και αυτό γεννά μέσα σου ενοχικά συναισθήματα; 
Αφιερώνεις κάθε μέρα τον καλύτερό σου εαυτό, αλλά τη στιγμή που απλώνεις το χέρι σου για να πιάσεις την επιτυχία, κάποιος μπαίνει μπροστά σου και σου φράζει τον δρόμο. 
Για να μη μιλήσουμε για τις σχέσεις, όπου τις περισσότερες φορές η ζυγαριά βαραίνει εναντίον σου ή, τουλάχιστον, έτσι νιώθεις. 
Γενικώς, μήπως αισθάνεσαι ότι στη ζωή αξίζεις πολλά περισσότερα από αυτά που παίρνεις; 
Τότε ήρθε η ώρα να συναντήσεις τον πιο μεγάλο εαυτό σου! 
Μην ψάξεις μακριά… Θα τον βρεις μέσα σου, παρακολουθώντας το πρωτοποριακό, online XXLife Masterclass της ΑΝΕΛΙΞΙΣ, που γίνεται για πρώτη φορά!
Τις πιο πολλές φορές στη ζωή για να βιώσουμε την αλλαγή δε χρειάζεται να κάνουμε παρά ένα μόνο βήμα! 
Χάρις στο καινοτόμο XXLife Masterclass της ΑΝΕΛΙΞΙΣ, αυτό το βήμα θα το κάνεις χωρίς καν να μετακινηθείς! Απλά, κατανοητά και αποτελεσματικά, στην άνεση του χώρου σου, μέσα από την οθόνη του κινητού, του υπολογιστή ή του tablet σου. 
Μέσα σε 9 μήνες θα κρατάς στα χέρια σου τον νέο σου εαυτό! Αυτόν που θα έχει φτιαχτεί με το δικό σου υλικό, για τα μεγάλα, τα σπουδαία, για αυτά που σου αξίζουν. Έναν εαυτό που θα είναι αρκετά μεγάλος, για να χωρέσει τα πραγματοποιημένα όνειρά σου!

Το αύριο που επιθυμείς είναι σήμερα!

Εσύ τι σκοπεύεις να κάνεις ΤΩΡΑ για να ζήσεις το αύριο που επιθυμείς;
Κάθε μέρα που πέρασε πρέπει να είναι το τέλος του κόσμου όπως τον ζήσαμε. Κάθε αύριο που έρχεται έτσι κι αλλιώς θα είναι η αρχή του κόσμου όπως θα τον ζήσουμε.
Εσύ τι σκοπεύεις να κάνεις ΤΩΡΑ για να δημιουργήσεις το αύριο που επιθυμείς; 
Μήπως ήρθε η ώρα για ένα upgrade? 

Μήπως ήρθε η ώρα για XXLife format?

Ανακάλυψε την πραγματική αιτία όλων όσων βιώνεις και προγραμμάτισε το μυαλό σου, ώστε να το κάνεις σύμμαχό σου. Η ποιότητα της ζωής σου είναι προβολή της πραγματικότητας που υπάρχει στον νου σου.

 Το XXLife θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις νέα προγράμματα, να αξιοποιήσεις τη δύναμή σου, ώστε να αναδείξεις έναν μοναδικό εαυτό μέσα σε έναν άνθρωπο που ξέρει να ζει και να πετυχαίνει.

 

 

Τι θα συμβεί στο XXLife;

 

Ξεκινάμε με…

Το πρώτο βήμα, που είναι να σκεφτείς έξω από τα όρια της “λογικής” που σκεφτόσουν μέχρι τώρα.

Θα μάθεις τρόπους για το πώς να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα του άγχους, του θυμού, της λύπης, του φόβου, της ενοχής, που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα αποτέλεσμα της λάθος χρήσης του νου.

Κάθε εγκέφαλος έχει έναν κώδικα. Έχει κάποια φίλτρα. Έχει έναν τρόπο που επεξεργάζεται τις πληροφορίες. Θα σε βοηθήσω να επέμβεις στο software που ορίζει τα αποτελέσματά σου, δηλαδή, τις συνήθειες και τις περιοριστικές πεποιθήσεις, που οδηγούν σε αρνητικά συναισθήματα και δυσλειτουργικές συμπεριφορές.

Σκέψου πως οι πεποιθήσεις και οι συνήθειες καθορίζουν τη ζωή σου, όχι όμως και τη ζωή που θέλεις και αξίζεις!
”Οι επιτυχημένοι άνθρωποι έχουν επιτυχημένες συνήθειες”. Robin Sharma

 

 

 

 

Θα μάθουμε…

Την κατάλληλη στρατηγική διαχείρισης χρόνου.

Ποια μέσα θα ενεργοποιήσω; Ζωηρή φαντασία, αυθεντική επιθυμία, ακλόνητη πίστη, αδιαπραγμάτευτη απόφαση και δράση, δράση, δράση.

Ποιοι είναι οι σύμμαχοί μου;  Απελευθέρωση από το παρελθόν, μέσω της συγχώρησης, ηρεμία στο παρόν μέσω της ευγνωμοσύνης. Χρειάζομαι όμως και έναν τρίτο σύμμαχο… Ξέρεις τι κοινό έχω με τον Steve Jobs; Τις 24 ώρες της μέρας. Θα μου πεις: «Αλήθεια, ο χρόνος είναι σύμμαχός μου;» Ναι!

”Ο χρόνος σου είναι περιορισμένος, μη τον σπαταλάς για να ζεις τη ζωή κάποιου άλλου” Steve Jobs

 

 

 

Συνεχίζοντας…

Θα ανακαλύψουμε τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τα ταλέντα μας.

Γιατί, για να ξέρω τι θέλω, πρέπει να ξέρω τι έχω και το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω ικανότητες, έχω ταλέντα, έχω ψυχική δύναμη.

Ερώτηση 1η: Ξέρω όλα όσα έχω;

Ερώτηση 2η: Τα θέλω μου είναι άξια των ικανοτήτων μου ή μήπως επειδή δεν πιστεύω σε μένα, τα αφήνω να κάνουν χαμηλές πτήσεις;

Ερώτηση 3η: Τα χρησιμοποιώ συνειδητά για να πετύχω;

Ερώτηση 4η: Αν τα γνώριζα όλα αυτά, θα είχα την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση που θέλω;

Το μυστικό είναι να περάσω από το στάδιο της μη συνειδητότητας,  <<δε γνωρίζω για ποιο λόγο συμβαίνουν όλα όσα συμβαίνουν>>, στο στάδιο της  επίγνωσης,  <<γνωρίζω πραγματικά για ποιο λόγο έχω συγκεκριμένα αποτελέσματα και τώρα μπορώ να επέμβω για να τα αλλάξω, ώστε να με εξυπηρετούν>> και αυτό θα κάνουμε μαζί σε αυτό το κομμάτι.

 

 

Καταλήγοντας σε…

Ένα ισχυρό κίνητρο που είναι το gps, που θα σου δείχνει πάντα τον δρόμο.

Τι θέλω;  Γιατί θέλω αυτό που θέλω; Τι νόημα έχει αυτό για μένα;

Πόσες φορές έχεις δει ανθρώπους, που είχαν τις γνώσεις, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η επιτυχία αφήνει τα σημάδια της. Δεν είναι τυχαίο γεγονός!

Θα μπορούσες να φανταστείς πώς θα άλλαζε η καθημερινότητά σου, εάν μπορούσες εσύ να δημιουργήσεις  τη συνταγή της επιτυχίας σου, μαθαίνοντας αποτελεσματικές στρατηγικές.

Είναι μια μεθοδολογία που πάντα πετυχαίνει: αυθεντική επιθυμία, ισχυρό κίνητρο, ξεκάθαρος στόχος, στρατηγικές κινήσεις, δυναμική επιτυχία, υπέροχο μέλλον.

Η επιτυχία κρύβεται μέσα σου.

”Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο για αυτόν που θα προσπαθήσει”

 

Εγγύηση Αποτελεσματικότητας

 

Σου εξηγώ τη θεωρία ώστε να αποκτήσεις γνώσεις, ώστε να αλλάξει ο τρόπος σκέψης σου. Σου δίνω στρατηγικές για να παράγεις μετρήσιμα αποτελέσματα. Θα είμαι εκεί, για ένα ολόκληρο χρόνο, για να έχεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι, σαν να έκανες coaching. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι εκεί να σου δείχνω τον δρόμο, αλλά εσύ είσαι ο μόνος/η που μπορεί να τον περπατήσει.

Εάν μετά από τρεις μήνες, ακολουθώντας αυτό το πρόγραμμα, δεν έχεις παρατηρήσει καμία διαφορά στη ζωή σου, τότε θα σε αναλάβω προσωπικά! Είναι η καλύτερη επένδυση για τον εαυτό σου…

Συμφωνείς ότι Αξίζεις το Καλύτερο;

Ξεκίνα τώρα! 

 

 

 

 

 

 

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.

”Το ποσοστό του εισοδήματος που θα επενδύσετε

στον εαυτό σας αντανακλά πόσο αξιολογείτε τον εαυτό σας”

Joseph O’ Connor – John Seymour

 

 

Θα μπορείς να παρακολουθείς την εκπαίδευση

από τον υπολογιστή σου, το κινητό σου, το tablet σου,

ώστε να αξιοποιείς κάθε στιγμή της ζωής σου

και να έχεις γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα.

 

 

 

Online συνεδρίες Q&A

όπου θα απαντάω ΜΟΝΟ σε δικά σας ερωτήματα.

 

 

 

 

XXLife Masterclass 

9 μήνες + 2 μήνες bonus

Platinum

450 από 1500€
εφάπαξ
 • Εβδομαδιαίο Course
 • Μηνιαίο Q&A
 • Τηλεφωνική Υποστήριξη 15min
 • Challenge 21 Ημερών
 • 3 Personal Coaching
 • Special Offer Personal Coaching 4+4
Κλείσε Τώρα

Gold

237 από 500€
3μηνο
 • Εβδομαδιαίο Course
 • Μηνιαίο Q&A
 • Τηλεφωνική Υποστήριξη 15min
 • Challenge 21 Ημερών
 • 2 Personal Coaching
 • Special Offer Personal Coaching 4+2
Κλείσε Τώρα

Silver

94 από 167€
μήνα
 • Εβδομαδιαίο Course
 • Μηνιαίο Q&A
 • Τηλεφωνική Υποστήριξη 15min
 • Challenge 21 Ημερών
 • 1 Personal Coaching
 • Special Offer Personal Coaching 4+1
Κλείσε Τώρα

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο αριθμός συμμετοχών στο πρωτοποριακό Masterclass είναι αυστηρά προκαθορισμένος.

ΗΔΗ οι διαθέσιμες θέσεις είναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ!

Θα τηρηθεί σειρά ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ!

 

Συχνές ερωτήσεις για το XXLife…

Τι θα συμβεί στο XXLife;

Αρχικά θα σε βοηθήσω να αναγνωρίσεις τις μη παραγωγικές, μη δημιουργικές σκέψεις, συνήθειες, συμπεριφορές. Σκέψου ότι δεν μπορείς να βελτιώσεις κάτι που δε γνωρίζεις. Στη συνέχεια θα σε βοηθήσω να ανακαλύψεις και να αναδείξεις ξεχασμένα ταλέντα, που θα σου δώσουν νέες δυνατότητες και προοπτικές. Θα μάθεις να χρησιμοποιείς όλους τους πόρους σου και να δημιουργείς στρατηγικές που θα σε οδηγούν σε στόχους που δεν τόλμησες μέχρι τώρα να φανταστείς. Στόχους που θα δίνουν νόημα και υπεραξία στη ζωή σου.

Ποιοι θα είναι στο XXLife;

Άτομα από όλη την Ελλάδα που έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης με εσένα και έχουν τη θέληση να κάνουν το ίδιο ταξίδι στην αυτογνωσία και στην προσωπική ανάπτυξη. Άτομα που θέλουν να δουν νέους ορίζοντες να ανοίγονται στη ζωή τους, στα επαγγελματικά τους και στη σχέση τους. Αυτό είναι το extra bonus δώρο του XXLife.

Πόσο χρόνο έχω για να κλείσω εισιτήριο για το XXLife;

Θεωρητικά μέχρι την ημέρα του σεμιναρίου, αλλά ουσιαστικά μέχρι να κλείσουν οι θέσεις. Ήδη, οι διαθέσιμες θέσεις είναι ελάχιστες.

Ο καλύτερος τρόπος για να διαπιστώσεις εάν το XXLife Masterclass είναι για εσένα είναι με το να μάθεις περισσότερα.

Για ποιον είναι το XXLife;

Για όλους όσοι είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν δυναμικά και όχι να ακολουθούν παθητικά. Για όσους θέλουν να πάνε μπροστά, ανεξάρτητα από ότι μπορεί να συμβεί, σε ένα παντός καιρού ταξίδι. Για αυτούς που η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση είναι η προϋπόθεση για να πάνε παρακάτω. Για αυτούς που θέλουν η ευτυχία τους να πηγάζει εσωτερικά και να μην εξαρτάται από τις όποιες συνθήκες. Για αυτούς που είναι έτοιμοι να δώσουν τον χρόνο τους, για να κερδίσουν το μέλλον τους.

Θα μπορέσω να παρακολουθήσω το XXLife;

Όπως τόσοι άλλοι μέχρι τώρα, έτσι και εσύ θα μπορέσεις να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε απλούς και κατανοητούς τρόπους μετάδοσης της γνώσης. Να θυμάσαι επίσης ότι το πρόγραμμα αυτό σου δίνει πρόσβαση σε προσωπική υποστήριξη, έτσι ώστε, ακόμα κι αν υπάρχουν απορίες, να διευκρινίζονται άμεσα, για να προχωράς χωρίς εμπόδια. Επομένως, ναι, πιστεύω ότι είναι απόλυτα μέσα στις δυνατότητές σου.

 

Τι λένε για την Ελένη

Το ταξίδι της Ελένης

eleni aufantiΗ βαθιά πίστη και αγάπη της για τον Άνθρωπο, σε συνδυασμό με την πλούσια βιωματική εμπειρία και τη μεγάλη θεωρητική της κατάρτιση, οδήγησαν με σιγουριά τα βήματά της στον δρόμο της υποστήριξης άλλων ανθρώπων προς το μονοπάτι της ευτυχίας. Έτσι ξεκίνησε να παρακινεί άλλους ανθρώπους στο πώς να απελευθερώνουν το απίστευτο δυναμικό τους και πώς να μετουσιώνουν τα εμπόδια σε ευκαιρίες, ώστε να μπορέσουν να ζήσουν τη ζωή που ονειρεύονται και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Έχει μια πλούσια θεωρητική κατάρτιση, όμως το μεγαλύτερό της ταλέντο είναι η ικανότητά της να αφουγκράζεται βαθιά κάθε συνομιλητή της και καθοδηγούμενη από το ένστικτο και την εμπειρία της, να τον υποστηρίζει προσωπικά, κάνοντας μια σοφή σύνθεση των μεθόδων αυτοβελτίωσης, για να τον εμπνεύσει και να τον ωθήσει στην αυτοκαθοδηγούμενη μάθηση.

Από το 2011 πραγματοποιεί βιωματικά σεμινάρια και ομαδικές ή ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής με μια ευρεία θεματολογία, όπως επικοινωνία, σχέσεις, επίτευξη στόχων, διαχείριση αρνητικών καταστάσεων και άλλα.

Από τότε, μέχρι σήμερα, εκατοντάδες άνθρωποι παρακινήθηκαν, εμπνεύστηκαν, ονειρεύτηκαν και τελικά δραστηριοποιήθηκαν να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο, παίρνοντας από την Ελένη τα κατάλληλα εργαλεία για να το κάνουν.

 

 

ΧΧLife Masterclass Βασικές Πληροφορίες

 • Ημερομηνία έναρξης: 1 Απριλίου 2020
 • Τοποθεσία: Online (pc, tablet, κινητό)
 • Συχνότητα: 1 φορά την εβδομάδα
 • Διάρκεια: 9 μήνες + 2 μήνες bonus
 • Extra: 1 συνεδρία Q&A τον μήνα όπου θα απαντάω Μόνο σε δικά σας ερωτήματα.
 • Με την εγγραφή σου στο ΧΧLife Masterclass, θα αποκτήσεις ΠΡΩΤΟΣ πρόσβαση στην Πρόκληση 21 ημερών, που θα σε προετοιμάσει καλύτερα!

XXLife EXXTRA BONUS

 

Δες τα Bonus

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο αριθμός συμμετοχών στο πρωτοποριακό Masterclass είναι αυστηρά προκαθορισμένος.

ΗΔΗ οι διαθέσιμες θέσεις είναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ!

Θα τηρηθεί σειρά ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ!


 

Βρες μας στο Facebook

X