Σχεδιάζω τη ζωή μου όπως την οραματίζομαι!

stage setΚάθε νέο ξεκίνημα -μια νέα χρονιά, μια νέα δουλειά, μια νέα φάση ζωής… – είναι ταυτόχρονα ευκαιρία και πρό(σ)κληση. Μας καλεί να αφήσουμε πίσω το χθες, κρατώντας τη γνώση και τη σοφία που μας πρόσφερε και πετώντας οτιδήποτε άχρηστο, δυσλειτουργικό ή περιοριστικό.  

Μας προκαλεί να πάρουμε μια απόφαση: Θα αφήσω το φόβο, τις αντιστάσεις και τους προγραμματισμούς του παρελθόντος να καθορίσουν το μέλλον μου; Ή θα πατήσω σταθερά και με συνειδητότητα στο σήμερα, για να οραματιστώ και να σχεδιάσω το αύριο, σε επαφή με τους στόχους και τα όνειρά μου;

Η πλέον κατάλληλη στιγμή να σχεδιάσω τη ζωή μου όπως την ονειρεύομαι είναι τώρα! Τα πλέον κατάλληλα υλικά είναι οι επιθυμίες μου και τα μαθήματα που έχω πάρει από όσα έχω ζήσει μέχρι σήμερα. Τι θέλω περισσότερο απ’ όλα σε αυτή τη νέα αρχή; Ποιοί στόχοι κάνουν την καρδιά μου να χαμογελά; Ποιες παγίδες χρειάζεται να προσέξω για να μην σαμποτάρω τον εαυτό μου;   Ποιες νέες συνήθειες πρέπει να υιοθετήσω για να εξελιχθώ:

Το πρωτοποριακό και απόλυτα εξατομικευμένο αυτό εργαστήριο αξιοποιεί βιωματικές τεχνικές όπως είναι ο Πίνακας Οραματισμού (Vision Board), ο  Αδαμάντινος Χρόνος, η Οπτική Αναπαράσταση και άλλες, οι οποίες μας βοηθούν να σχεδιάσουμε ένα νέο ξεκίνημα ή μια νέα χρονιά, κατά το πώς τα ονειρευόμαστε και έτσι όπως μας αξίζει!