Διαλύω όσα με εμποδίζουν να αναπτυχθώ!

Διαλύω όσα με εμποδίζουν να αναπτυχθώ!

Κάπου εκεί, στην άκρη του μυαλού και της ψυχής μας, όλοι μας κρύβουμε όνειρα και επιθυμίες που δεν τολμάμε ούτε καν να περιγράψουμε, πόσο μάλλον να τα κυνηγήσουμε. Κάτι μας περιορίζει. Κάτι χτίζει εμπόδια, που μοιάζουν ανυπέρβλητα.

Είναι αυτό-επιβεβλημένοι περιορισμοί που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν μας, όμως χρωματίζουν το πώς ζούμε στο παρόν και καταλήγουν να προδιαγράφουν το μέλλον μας. Συχνά είναι φόβος («δεν είμαι αρκετός»). Είναι αγωνία («τι θα πουν οι άλλοι»;). Είναι ντροπή και ενοχές («κι αν δεν τα καταφέρω»;). Είναι ένας άλλος εαυτός μας –ένας περιοριστικός εαυτός- που μας σαμποτάρει, που χτίζει εμπόδια στο δρόμο μας, που δεν μας αφήνει να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας, να προχωρήσουμε στις αλλαγές που χρειάζονται για να αναπτυχθούμε.

Χρειάζεται γνώση και απόφαση για να προσπεράσεις την αμφιταλάντευση και την αμφιθυμία, που σε καθηλώνουν και δεν σου επιτρέπουν να εξελιχθείς.

Αυτή τη γνώση προσφέρει το συγκεκριμένο βιωματικό εργαστήριο, μέσα από διαλογισμούς, ασκήσεις, ζωγραφική, παιχνίδια, μέσα από δράση, όσο γίνεται πιο κοντά στο φυσικό περιβάλλον.

Με ένα διαδραστικό τρόπο, μέσα από ενεργό ακρόαση, θα βρεις τον τρόπο να συνομιλήσεις με τις φωνές εκείνες του εαυτού σου που σε περιορίζουν και δεν σου επιτρέπουν να εξελιχθείς. Και τελικά να αφήσεις πίσω τον πόνο και τον διαχωρισμό και να ανοίξεις τη ζωή σου προς έναν καθαρό ορίζοντα, με καθαρές σχέσεις, με αγάπη και αποδοχή.

Σε αυτό το σεμινάριο θα:

  • Αναγνωρίσεις τα εμπόδια που βάζεις ο ίδιος στον εαυτό σου.

  • Θα κατανοήσεις πως κινητοποιείται και πώς λειτουργεί ο περιοριστικός εαυτός σου.

  • Θα δεις το νόημα πίσω από τις πεποιθήσεις, τις θέσεις και τις προθέσεις που δεν σου επιτρέπουν να εξελιχθείς.

  • Θα ενεργοποιήσεις τις δυνάμεις εκείνες του εαυτού σου που ξεπερνούν συνειδητά τα εμπόδια.

  • Θα προχωρήσεις με την αίσθηση ενός ολοκληρωμένου εαυτού, με όλες τις δυνάμεις σου συντονισμένες και υποστηρικτικές.

Εκδηλώστε ενδιαφέρον συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα