Σχεδιά-ζω μια εξαίρετη καθημερινότητα!

Σχεδιά-ζω μια εξαίρετη καθημερινότητα!

Εκπαιδεύομαι σήμερα, εξοπλίζομαι με τα κατάλληλα εργαλεία για να μπορώ να ζω το παρόν και το μέλλον που επιθυμώ. Μαθαίνω να ξεχωρίζω τα «θέλω» από τα «πρέπει», να πορεύομαι με οδηγό τα δυνατά μου σημεία και τα όνειρά μου, με δυναμισμό και δημιουργικότητα.

Δημιουργώ υποδοχείς επιτυχίας και ευτυχίας για την κάθε μου μέρα! Μαθαίνω να πετυχαίνω! Μαθαίνω να… αντέχω να πετυχαίνω!

Ο συγκεκριμένος κύκλος βιωματικών, εκπαιδευτικών σεμιναρίων μπορεί να προσφέρει τη γνώση και τα εργαλεία για να δημιουργήσεις, όπως ακριβώς την επιθυμείς, μια νέα, επιτυχημένη καθημερινότητα. Μια καθημερινότητα που θα σε τροφοδοτεί με ενέργεια για να επιτυγχάνεις σε κάθε σου βήμα, αποτελεσματικά, τους μικρούς ή μεγαλύτερους στόχους σου.

Οι πιο πολλοί από εμάς εγκλωβιζόμαστε σε αδράνεια και απαισιοδοξία, δυσκίνητοι μέσα στα «πρέπει», δυστυχείς και αποθαρρημένοι. Συχνά, αυτό που μας ακινητοποιεί είναι μια σειρά από παγιωμένες πεποιθήσεις. Όμως ο καθένας μας  μπορεί να μάθει το πώς να πετυχαίνει εξαιρετικά αποτελέσματα στη ζωή του, το πώς να υλοποιεί με χαρά τους στόχους του, να ζει την κάθε του μέρα με πληρότητα και ευτυχία. Μπορεί να μάθει το πώς, με σταθερά βήματα και με αποφασιστικότητα, θα κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του.

Μέσα από τις συναντήσεις, βήμα προς βήμα, θα μάθεις:

  • Να ακολουθείς τα «θέλω» σου και να μην στριμώχνεσαι στα «πρέπει»!

  • Να προγραμματίζεις το νου και τις καθημερινές σου συνήθειες προς τη δράση, την αποφασιστικότητα και τη δημιουργικότητα, και όχι προς την αδράνεια και την αναποφασιστικότητα που σε ακινητοποιούν!

  • Να πετυχαίνεις, κόντρα στο ρεύμα του φόβου και της αποθάρρυνσης, της αναβλητικότητας.

  • Να κατανοήσεις ποιες από τις πεποιθήσεις σου σε περιορίζουν και να τις αλλάξεις!