fbpx

may, 2020

20may(may 20)00:0030jun(jun 30)23:59Η επιστροφή στην κανονικότητα είναι δώρο! 🎯 Τη γιορτάζουμε με ένα σπουδαίο δώρο! 🎁

Event Details

Get out of the box, get a life!

Μια πρωτόγνωρη περίοδος σιγά-σιγά γίνεται νέα συνήθεια… Ήρθε η ώρα να μετρήσουμε και να μετρηθούμε… Να βγούμε προς τα έξω, κοιτώντας πρώτα μέσα μας. Να δούμε από κοντά τις αδυναμίες μας, για να βγούμε ακόμη πιο δυνατοί και έτοιμοι για νέες προκλήσεις.
Ο χρόνος που μας δόθηκε ήταν καθοριστικός. Μένοντας μόνοι με τον εαυτό μας, αναδύθηκε ό,τι από χρόνια ίσως είχαμε συσσωρεύσει ή καταπιέσει. Πώς θα το διαχειριστούμε; Έλα να το κάνουμε μαζί, με τα σωστά ‘εργαλεία’, μέσα από τις Ατομικές Συνεδρίες της ‘ΑΝΕΛΙΞΙΣ’.

Τι είναι το Personal Life Coaching;

Το Coaching είναι η συνεχής διαδικασία της κατανόησης, της αναθεώρησης και του εμπλουτισμού της υπάρχουσας οπτικής, αλλά και της αναβάθμισης κανόνων και αρχών, που οδηγούν σε μια πιο διευρυμένη συνειδητότητα.
Τo Coaching είναι μια διαδικασία ολιστικής προσέγγισης, αγγίζει όλους τους τομείς της ζωής, βοηθώντας την προσωπικότητα του ατόμου να μπορεί να εκφράζεται μέσα από όλες τις πλευρές της. Παράλληλα, αξιοποιεί τις νέες γνώσεις και εμπειρίες, για να κάνει επανεκκίνηση με επικαιροποιημένες και συμβατές με τους στόχους του επιλογές, αποφάσεις και συμπεριφορές.

Coach και Coachee… Μια μοναδική σχέση

Ο Coach είναι ο συνεργάτης/σύμμαχος που θα σε υποστηρίξει, για να περάσεις από την παρούσα κατάσταση, σε αυτήν που επιθυμείς, μέσα από συνειδητές επιλογές, εστιασμένος/η στο παρόν.
Με ενεργητική ακρόαση, ανοικτές ερωτήσεις και άλλα δυναμικά εργαλεία του Coaching θα ενεργοποιηθείς, έχοντας ουσιαστική συμμετοχή στη διαδικασία, θα διαχειριστείς τα σημεία εκείνα που σου δημιουργούν «εμπόδια» και θα ενισχύσεις εκείνα που θα σου επιτρέψουν να έρθεις σε επαφή με το μοναδικό σου κεφάλαιο: τη Δύναμή σου!

Ποιες είναι οι λέξεις-κλειδιά του Personal Life Coaching;

Άτομο, εαυτός, όραμα, στόχος, σχέση, ολιστική προσέγγιση, δεξιότητες, εσωτερικές πηγές, αλλαγή, ανάπτυξη, κινητοποίηση, ευελιξία, δράση, ενθουσιασμός, πίστη, αυτοδέσμευση, πειθαρχία, ευεξία, επιδόσεις, αυτόνομη μάθηση, εστίαση στο μέλλον, στη λύση, στο αποτέλεσμα.

Πώς θα με βοηθήσει το Personal Life Coaching;

Αρχικά θα σε βοηθήσω να αναγνωρίσεις τις μη παραγωγικές, μη δημιουργικές σκέψεις, συνήθειες, συμπεριφορές. Σκέψου ότι δεν μπορείς να βελτιώσεις κάτι που δε γνωρίζεις. Στη συνέχεια θα σε βοηθήσω να ανακαλύψεις και να αναδείξεις ξεχασμένα ταλέντα, που θα σου δώσουν νέες δυνατότητες και προοπτικές. Θα μάθεις να χρησιμοποιείς όλους τους πόρους σου και να δημιουργείς στρατηγικές, που θα σε οδηγούν σε στόχους που δεν τόλμησες μέχρι τώρα να φανταστείς. Στόχους που θα δίνουν νόημα και υπεραξία στη ζωή σου.

Η επιτυχία δεν είναι τυχαίο γεγονός, αφήνει τα σημάδια της! Ποιος είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος για να πετύχεις τους στόχους σου; Θα μπορούσες να φανταστείς πώς θα άλλαζε η καθημερινότητά σου, εάν μπορούσες εσύ να δημιουργήσεις τη δική σου συνταγή της επιτυχίας;

Το πρώτο βήμα για την αλλαγή είναι να σκεφτείς έξω από τα όρια της “λογικής” που σκεφτόσουν μέχρι τώρα. Σκέψου πως οι πεποιθήσεις και οι συνήθειες καθορίζουν τη ζωή σου, όχι όμως και τη ζωή που θέλεις και αξίζεις!

Το άγχος, ο θυμός, η λύπη, ο φόβος, η ενοχή, η ανασφάλεια, η έλλειψη αυτοπεποίθησης, η θυματοποίηση, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα αποτέλεσμα της λάθος χρήσης του νου. Θα μάθεις πώς να διαχειρίζεσαι όλα αυτά τα συναισθήματα και πώς να αλλάζεις το πλαίσιο μιας εμπειρίας που έγινε συνήθεια.

Το δεύτερο βήμα είναι να αναγνωρίσεις τα εξαιρετικά σου χαρίσματα. Για να ξέρω τι θέλω, πρέπει να ξέρω τι έχω. Έχω ικανότητες, έχω ταλέντα, έχω πόρους, έχω ψυχική δύναμη.

  • έχω επίγνωση όλων αυτών;
  • τα θέλω μου είναι ισάξια των ικανοτήτων μου ή μήπως, επειδή δεν πιστεύω σε μένα, τα αφήνω να κάνουν χαμηλές πτήσεις;
  • τα χρησιμοποιώ συνειδητά για να ζω καλύτερα;
  • εάν κρατούσα το κλειδί του νου μου στα χέρια μου, ποιες δυνατότητες μου θα ξεκλείδωνα;
  • αν τα γνώριζα όλα αυτά, θα είχα αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση;

Το επόμενο βήμα είναι η αξιοποίηση και οργάνωση του χρόνου σου. Ο χρόνος είναι σύμμαχός σου; Πώς μπορείς να διαχειριστείς και να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου, ώστε να αποδίδεις καλύτερα;

Και το τελευταίο βήμα είναι να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σε κινητοποιεί, ώστε να κάνεις αυτό που χρειάζεται. Η ερώτηση είναι: τι θέλω και γιατί θέλω αυτό που θέλω; Τι νόημα έχει αυτό για μένα; Ένα ισχυρό κίνητρο είναι το GPS που θα σου δείχνει πάντα τον δρόμο, δε θα σε αφήνει να χαθείς.

ΝΑΙ, θέλω να κατοχυρώσω το δώρο μου ΤΩΡΑ! 👉

Πώς γίνονται οι συνεδρίες;

Επειδή ο χρόνος είναι το πιο σπουδαίο δώρο μας, οι Ατομικές Συνεδρίες ΑΝΕΛΙΞΙΣ παρέχονται πλέον και online, με τις ίδιες ακριβώς παροχές και τα ίδια αποτελέσματα των Συνεδριών με φυσική παρουσία. Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας, με μόνη προϋπόθεση τη σύνδεση στο διαδίκτυο, μπορείτε τώρα να επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά μας, σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε. Σημείο συνάντησής μας η οθόνη σας, μέσα από την οποία θα ‘αναδειχθεί’ ο νέος εαυτός σας!

Φυσικά, για τους Συνοδοιπόρους της Αττικής, κατόπιν της άρσης των περιοριστικών μέτρων, οι Ατομικές Συνεδρίες μπορούν πλέον να πραγματοποιηθούν ξανά, εάν το επιθυμείτε, στις εγκαταστάσεις της ΑΝΕΛΙΞΙΣ, στον Πειραιά, τηρώντας αυστηρά όλους τους κανόνες προστασίας, υγιεινής και ασφάλειας, όπως ορίζονται από τους αρμόδιους φορείς.

Όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε, το σίγουρο είναι πως οι Ατομικές Συνεδρίες ΑΝΕΛΙΞΙΣ είναι επένδυση ζωής, που θα δημιουργήσει υπεραξία στους στόχους σας!

Ναι, είναι στο χέρι μας να φέρουμε ό,τι μας αφορά, συναισθήματα, συμπεριφορές, επιλογές, αποφάσεις, στο κέντρο ελέγχου των πάντων: στον εαυτό μας, αναλαμβάνοντας δράση και ευθύνη!
Οι Ατομικές Συνεδρίες ΑΝΕΛΙΞΙΣ είναι το πρώτο βήμα για ένα υπέροχο ταξίδι προσωπικής ανάπτυξης.

ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ, ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ!

Κατοχυρώστε τώρα την προσφορά 👉


Ελένη Αϋφαντή
Professional Coach Diploma AC

Γνώρισε την Coach σου εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλέφωνο: 693 7336 686
Κολοκοτρώνη 102-104, Πειραιάς
E-mail: eayfanti@gmail.com

X