Οι παραδοχές του Coaching

Οι παραδοχές του Coaching

Όλοι αισθανόμαστε κάποια στιγμή φόβο, ανασφάλεια, αμφιβολία, άγχος, θλίψη και πιστεύουμε πως όλα αυτά προέρχονται από μέσα μας.  Πολύ σωστά!

Όλοι αισθανόμαστε κάποια στιγμή ενθουσιασμό, χαρά, αισιοδοξία, ευτυχία και πιστεύουμε ότι όλα αυτά συνδέονται με κάποια εξωτερική συνθήκη.  Πολύ λάθος.!

Πόσες ακόμα τέτοιες πεποιθήσεις θετικές ή αρνητικές έχουμε;  Πάρα πολλές και τελικά είναι αυτές που καθορίζουν τις επιλογές μας.  Στην πραγματικότητα, ΕΙΜΑΣΤΕ οι επιλογές μας,  οι συνήθειες και οι πεποιθήσεις μας.  Αυτή είναι μια από τις βασικές παραδοχές του Coaching.

Βάση αυτών, κάθε μέρα επιλέγουμε να κάνουμε ή να μην κάνουμε πράγματα, αυτό κάνει την καθημερινότητά μας περισσότερο ή λιγότερο ικανοποιητική, περισσότερο ή λιγότερο ισορροπημένη και έτσι αισθανόμαστε περισσότερο ή λιγότερο αποτελεσματικοί ή επιτυχημένοι ή ευτυχισμένοι.

Με το Life Coaching, οδηγούμαστε μεθοδικά στο να δημιουργούμε συνειδητά μια αποτελεσματική, ισορροπημένη και ικανοποιητική ζωή.

Με ειδικές τεχνικές βοηθούμαστε στο να συνδέσουμε το νου με την καρδιά, σε μια άριστη συνεργασία, που να μετατρέπει το πάθος για τα όνειρά μας, σε δράση για τη ζωή που μας αξίζει.