Αφυπνίζω τα ενεργειακά κέντρα της ψυχής!

Αφυπνίζω τα ενεργειακά κέντρα της ψυχής!

tsakra

Αφυπνίζω τα 7 ενεργειακά κέντρα της ψυχής!

Μπορούμε να ενισχύσουμε τη σωματική, την πνευματική και τη νοητική μας ενέργεια, ανακαλύπτοντας, και απελευθερώνοντας από μπλοκαρίσματα, τα 7 ενεργειακά κέντρα της ψυχής, εκεί όπου ρέει η αστείρευτη ζωτική μας ενέργεια.

Αφυπνίζοντας και καθαρίζοντας τα ενεργειακά μας κέντρα,  η αντίληψή μας διευρύνεται, μπορούμε να κατανοήσουμε με μεγαλύτερη διαύγεια τον εαυτό μας, αλλά και τον κόσμο γύρω μας.  Έτσι και η εμπειρία της κάθε στιγμής εμπλουτίζεται, η επαφή με τον εαυτό μας και τους άλλους ανθρώπους γύρω μας γίνεται πιο ουσιαστική.

Αυτό που μελετάμε στο εργαστήριο αυτό δεν είναι άλλο από τους φυσικούς νόμους που διέπουν το σώμα μας. Γνωρίζοντας τα 7 ενεργειακά κέντρα της ψυχής, έχουμε τη δυνατότητα να ξεμπλοκάρουμε την πολύτιμη ενέργειά μας και να ανοιχτούμε στις άπειρες δυνατότητες που μας έχουν δοθεί, ώστε να πορευτούμε υγιείς προς τη Γνώση, την Αγάπη, το Φως.

Μέσα από τη δύναμη του διαλογισμού γνωρίζουμε τα 7 ενεργειακά κέντρα της ψυχής και  εξισορροπούμε αυτές τις άγνωστες αλλά εξαιρετικά ισχυρές δυνάμεις που μας βοηθούν να εξελιχθούμε, με αρμονία.

Τα 7 ενεργειακά κέντρα της ψυχής είναι γνωστά από την αρχαιότητα, ήδη από τον Πλάτωνα και αναφέρονται σε πάρα πολλούς πολιτισμούς ως τα κέντρα  που διαχειρίζονται  τη ροή της εσωτερικής ενέργειας σε όλο το σώμα. Όταν δεν υπάρχει ροή, όταν αυτή μπλοκάρεται είτε λόγω βιωμάτων είτε λόγω άγχους, είτε επειδή τα κέντρα αυτά υπολειτουργούν, οι επιπτώσεις στην υγεία και την ψυχολογία μας είναι άμεσες.

Σε αυτό το σεμινάριο μαθαίνω να:

  • Αφυπνίζω τα ενεργειακά μου κέντρα

  • Απελευθερώνω τη ροή της πολύτιμης ζωτικής μου ενέργειας

  • Ενεργοποιώ τη δύναμη που κρύβω μέσα μου

  • Εναρμονίζω σώμα, πνεύμα και νου

  • Βιώνω συνειδητά και με ηρεμία την κάθε στιγμή