Ενισχύω την αυτοπεποίθησή μου, ζω με αυτοεκτίμηση!

Ενισχύω την αυτοπεποίθησή μου, ζω με αυτοεκτίμηση!

Αποκτώ εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου. Πιστεύω στον εαυτό μου και στις ικανότητές μου. Γνωρίζω ότι μπορώ να κυνηγήσω τα όνειρά μου, να υλοποιήσω τους στόχους μου. Έτσι επιτυγχάνω. Με αυτοπεποίθηση προχωρώ στη ζωή μου και εξελίσσομαι, πορεύομαι στους δρόμους που με βελτιώνουν. Υπάρχω και δρω, μέσα στη ζωή μου!

Και νοιώθω ότι αξίζω! Αναγνωρίζω στον εαυτό μου την αξία του. Έχω αυτοεκτίμηση. Η αίσθηση της αυτοεκτίμησης είναι που μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε τους στόχους που πετυχαίνουμε, να αντλούμε νόημα από τα όσα με πίστη και εμπιστοσύνη, με όραμα και με ευγνωμοσύνη κατορθώνουμε.

Μια σειρά από δοκιμασμένες τεχνικές και βιωματικές ασκήσεις, σε αυτό το σεμινάριο, σου προσφέρουν τη δύναμη να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου. Τονώνοντας την πίστη στον εαυτό σου, προστατεύεσαι. Κερδίζεις. Αναδεικνύεις την ικανότητά σου, δεν αφήνεις φόβους, ανησυχίες, αγωνίες και άγχη να σε κατακλύζουν.

Για να χαρείς τα όσα κατάφερες όμως, χρειάζεται παράλληλα να μάθεις και το να αναγνωρίζεις την αξία σου, να βλέπεις τα ιδιαίτερα χαρίσματά σου. Τελικά, να απολαμβάνεις αυτό που πραγματικά είσαι: τον αυθεντικό εαυτό σου!  

Η αυτοπεποίθηση χωρίς την αυτοεκτίμηση μπορεί και να είναι απλά ένα παραφουσκωμένο μπαλόνι… Μπορεί να αναδεικνύει τις ικανότητες μας, όμως δεν μας δίνει το αίσθημα της ολοκλήρωσης, γι’ αυτό η αυτοπεποίθηση χτίζεται παράλληλα με την αυτοεκτίμηση.  Ένας άνθρωπος που γνωρίζει και εκτιμά την αξία του, έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, δεν χάνει το θάρρος του, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, είναι ευέλικτος, βρίσκει πάντα λύσεις, ρισκάρει…

Σε αυτό το σεμινάριο, μεταξύ άλλων, θα μάθεις να:

  • Αγαπάς τον εαυτό σου, για αυτό που είναι

  • Αναδεικνύεις τα ταλέντα, τις δεξιότητες, τα θέλω και τις αξίες σου

  • Φροντίζεις τον εαυτό σου, με προσωπική ευθύνη

  • Ενθαρρύνεις ο ίδιος τον εαυτό σου

  • Ανακτάς την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου

  • Τολμάς να αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες

  • Επικοινωνείς ανοιχτά, με πίστη στον εαυτό σου, σκέψεις και συναισθήματα

«Ο πιο βαθύς μας φόβος δεν είναι ότι είμαστε ανεπαρκείς. Ο πιο βαθύς μας φόβος είναι ότι είμαστε απροσμέτρητα δυνατοί. Το φως μας, κι όχι το σκοτάδι μας, είναι αυτό που μας φοβίζει»

Νέλσον Μαντέλα