Ανοίγω τους δρόμους της αφθονίας στη ζωή μου!

afthoniaΜπορώ να προσελκύσω την ευημερία, την ευδαιμονία! Αφού πρώτα κατανοήσω τους μηχανισμούς και τις παγιωμένες πεποιθήσεις που περιορίζουν τη ροή της αφθονίας στη ζωή μου.

Οι περισσότεροι από εμάς, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, έχουμε υιοθετήσει σκέψεις και συμπεριφορές που δεν επιτρέπουν να προσελκύσουμε και να απολαύσουμε την αφθονία.  Έχουμε αναπτύξει αυτοματισμούς και συγκεκριμένες αντιδράσεις στα όσα μας συμβαίνουν, που τελικά κρατούν μακριά μας την ευημερία.

Μπορούμε να ανοιχτούμε στην αφθονία! Μέσα από τις βιωματικές ασκήσεις και τις αποτελεσματικές τεχνικές που προσφέρει αυτό το σεμινάριο, μαθαίνουμε να ξεκλειδώνουμε τα φράγματα, να αφηνόμαστε με εμπιστοσύνη στη ροή της ζωής. Τελικά, εμείς οι ίδιοι, με απόφαση και προσωπική ευθύνη, ενεργοποιούμε τους θησαυρούς που κρύβουμε μέσα μας και τους επιτρέπουμε να εκφραστούν δημιουργικά, πρακτικά, υποστηρικτικά, ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ, μέσα στην καθημερινότητά μας.

Όμως, όπως αναγνωρίζουμε και κατανοούμε τη σχέση μας με το χρήμα, έτσι μπορούμε να εντοπίσουμε τα συγκεκριμένα εμπόδια που μας κρατούν μακριά από το να βιώσουμε και να χαρούμε την πνευματική, συναισθηματική και υλική αφθονία.

Σε αυτό το σεμινάριο μαθαίνω να:

  • Προσελκύω τον πλούτο και την αφθονία στη ζωή μου

  • Κατανοώ ποιές πεποιθήσεις δεν μου επιτρέπουν να βιώσω την αφθονία

  • Απελευθερώνομαι από την αίσθηση περιορισμού και έλλειψης

  • Ενισχύω την αίσθηση της πληρότητας στη ζωή μου

  • Ανακτώ την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου

  • Ξεδιπλώνω το νήμα της αφθονίας την κάθε μου μέρα