Φωτίζω τη σχέση μου με το χρήμα!

Φωτίζω τη σχέση μου με το χρήμα!

xrimaΦωτίζω τη σχέση μου με το χρήμα, σημαίνει αναγνωρίζω, κατανοώ και αλλάζω τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις εκείνες που αποτρέπουν τη ροή της ευημερίας στη ζωή μου. Σημαίνει αναλαμβάνω την ευθύνη της ευημερίας μου. Αναγνωρίζω πως αξίζω τον πλούτο!

Τι ρόλο έχει το χρήμα στη ζωή μου; Πώς το διαχειρίζομαι; Έχω την ευημερία που μου αξίζει; Έχω την οικονομική άνεση που αντιστοιχεί στην προσπάθεια που καταβάλλω;

Μπορώ να αποκτήσω την ευημερία που ονειρεύομαι, όταν περάσω από τη δυσαρέσκεια και τη γκρίνια, στην προσωπική απόφαση να ανοιχτώ προς τη ροή της ενέργειας του χρήματος, να καλωσορίσω στη ζωή μου την αφθονία που θέλω να έχω.

Αντί να αφήνομαι έρμαιο των αρνητικών σκέψεων γύρω από την έλλειψη χρημάτων, μπορώ να κατανοήσω τις βαθύτερες πεποιθήσεις μου για το χρήμα και να απελευθερωθώ από τα εμπόδια που με εγκλωβίζουν στην οικονομική δυσχέρεια ή στον μόχθο, χωρίς αποτέλεσμα. Αντί να επιτρέπω να απολαμβάνουν άλλοι τους καρπούς της ενέργειας που καταβάλλω, μπορώ να αποφασίσω ποιο επίπεδο ευημερίας θέλω να έχω και να εργαστώ προς αυτή την κατεύθυνση.

Σήμερα η αναγκαιότητα μιας απρόσκοπτης ροής χρημάτων είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Καθώς η οικονομική κρίση και οι αρνητικές σκέψεις γύρω από αυτή μπλοκάρουν συλλογικά τη ροή του χρήματος, είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητο να αναλάβει ο καθένας από εμάς την προσωπική ευθύνη της ευημερίας του.

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθω να:

  • Αναγνωρίζω τις παγιωμένες πεποιθήσεις μου γύρω από το χρήμα

  • Ξεπερνώ τα εμπόδια που βάζω ο ίδιος στον εαυτό μου

  • Επιλέγω το επίπεδο της ευημερίας που θέλω στη ζωή μου

  • Απολαμβάνω τον πλούτο που ήδη υπάρχει στη ζωή μου